Nieuws

Meer informatie op onze Social Media

We zijn dagelijks in de weer met interessante zaken en het aanbieden van oplossingen. Indien je beter op de hoogte wil blijven van de meest recente ontwikkelingen en aanbiedingen volg ons dan op Facebook

Officiële CEHISA dealer voor België

Wij zijn trots u te mogen meedelen dat KTM Kantenlijmers vanaf heden een volledig nieuw gamma kantenlijmers aanbied van het merk CEHISA.

De samenwerking met CEHISA is niet enkel beperkt tot het commerciële, we werken ook zeer nauw samen aan de verdere ontwikkeling van nieuwe technologieën en verbeteringen van het huidige productgamma.

Zo kunnen we vanaf juni 2020 de DYNAMIC reeks aanbieden. Deze nieuwe generatie kantenlijmers is uitgerust met de geavanceerde technologie die voorheen enkel te vinden was in het de industriële segment. We brengen met de DYNAMIC reeks dus een pak nieuwe mogelijkheden naar het midden segment.

Concreet betekend dit: Een nieuwe generatie betrouwbare kantenlijmers met hoge afwerkingsgraad op een compacte oppervlakte en voor een zeer interessante prijs.

Informeer vrijblijvend of kom langs voor een complete demonstratie!

Extra display met daaraan extra functies gekoppeld.

Deze kantenlijmer werd ter plaatse (op enkele uren tijd) voorzien van een extra display met daaraan extra functies gekoppeld. 1 extra functie is de automatische paneelstop.
Hij belet de invoer van panelen wanneer de machine niet klaar is en respecteert ook automatisch de benodigde tussenafstand.

Op de extra display worden de belangrijkste werkgegevens weergegeven. Ook een automatische onderhoudsmelding is nu actief.
De interval ervan is gebaseerd op de effectieve verwerkte meters. Dit is veel doeltreffender dan een interval op maand/jaarbasis.

Enkele hechtings testen

We hebben de PO lijmen onderworpen aan enkele hechtings testen. Na 3 dagen ondergedompeld te zijn in water komen de kanten niet los.
Na 15 minuten bij 65° Celcius geen verzwakking van de lijm.